Recepty, Rumunské potraviny

Ciorba de fasole cu afumatura ( Fazolová polévka s uzeným vepřovým masem )

ciorba de fasole 1 - Rumunské potraviny

Pokud jde o italskou kuchyni, vždy existují těstoviny, které se jí téměř každý den a dají se vařit na tisíc způsobů, zatímco z rumunské kuchyně je tu ciorba . Je to nejvařenější rumunské jídlo , a to nejen v rumunských domácnostech, ale i v restauracích. Navíc je to druh polévky (mnohem sytější), kterou lze připravit mnoha způsoby as mnoha různými ingrediencemi v závislosti na regionu Rumunska, ve kterém cestujete.

Doporučujeme ochutnat ten s fazolemi a uzeným, pokud možno podávaný v chlebu a s kouskem červeného na boku. Jako většina rumunských jídel je to selské jídlo, velmi konzistentní a chutné, které má každý rád.

Jak jsem již řekl dříve, mezi rumunskými jídly je mnoho druhů ciorby, z nichž nejoblíbenější jsou: vepřová polévka, telecí polévka, masová polévka, houbová polévka a pro ty nejodvážnější dršťková nebo kopřivová polévka.

* Pro vegetariány nebo vegany jsou výborné polévky zeleninové, řepné, hříbky nebo houby.